lindabergh

Coctail-runda och massa mer

Kategori: London

Hej där hemma! Hoppas ni mår bra :)

I måndags kväll så skulle vi som sagt ut på pubrunda (coctail-runda) med Kiwi-Dave, Jess (en av ägarna följde också med) och vi lärde henne lite svenska ord haha. Vi började på Roxy och drog sen vidare till ett par andra ställen och avslutade i baren på hostelet! Riktigt kul kväll, med massa goa drinkar och kul människor :) Och kul att se mer av London by night!

I skolan ( i baren) så har vi den här veckan lärt oss att göra free-pouring (att räkna medans man häller typ), och börjat öva på att hälla på lite olika coola sätt (ser inte så coolt ut än, för fan vad svårt det är) så har spillt x antal liter vatten denna veckan;), vodkaprovning (25 sorter) + vodkans historia, smaker och balanser mellan surt och sött för att kunna förstå drinkars uppbyggnad, vad som passar ihop och kunna förändra dem osv. och så lite olika drinkar såklart.

Gällande sight-seeing så har Picadilly Circus fått ett besök även London Eye (vi åkte inte dock), Big Ben osv. Vi har även hunnit med att kolla på fotbollsmatchen (tisdags var det va?) på en svensk pub, matchen var väl inte mkt att hurra för men vi hade rätt kul ändå.

Vi bor längs en trafikerad gata så det är sjukt mkt oljud på nätterna så jag har haft väldigt svårt att sova... Öronproppar får nog införskaffas snart!

Lägger upp lite bilder också :)

Puss



Big Ben



London Eye



Kolla match!



Liten del av Picadilly Circus



Anton längst bort. Robert och Jess.



25 vodkasorter!



Roberts "mat" makaroner + ketchup. Namnam! ;)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: