lindabergh

Barskola

Kategori: Allmänt

Hejhej där hemma!

Igår bytte jag hostel till Dover Castle där jag kommer bo resten av tiden här. Fick vänta ett par timmar innan ngn annan dök upp så jag hängde på Starbucks :)

Sen träffade jag Robin, som också hade väntat typ halva dagen vi fick checka in. Drog och kollade in Roxy Bar, där vi ska gå kursen och gick sen en sväng längs Themsen (stavning?) var underbart väder! Sen träffade vi upp Robert och Christoffer (som numer heter Lillen och Skåne) som hade anlänt och vi 4 drog på Roxy Bar igen efter lite käk och vila. Eftersom det var första dagen var ALLT gratis. Vi provade en hel del olika drinkar om man säger så! När det stängde vid elva så sprang vi över gatan in på en Kareoke bar och ABBA, Roxette, Billy Idol och Lady GaGa avverkades. Vet inte vem utav oss som sjöng sämst;). Sen så började vi dra vidare men hittade inget direkt så det blev hem och sova ist. Då träffade vi den sista killen som anlänt sent : Anton. Så det är alltså 4 grabbar och jag. Alla känns sjukt shysta och med tanke på alla asgarv igår så kommer månaden bli toppen!

Idag så försov vi oss för frukost så Starbucks låg nära och bra! Sen drog vi till Roxy för första dagen på utbildningen. Idag hade vi mest introduktion, fick kolla på allt och fick material och fick smaka på massa (man ska smaka allt så man vet vad man ska blanda och så) och blanda en drink och göra en shot med några ingredienser som gavs. Med blandade resultat. Men det ska nog bli bra det här.

Nu vilar vi lite innan vi ska käka och sen möta upp Kiwi-Dave som är en av lärarna.. han ska tydligen ta med oss på pubrunda och lära känna oss mer. Kommer nog bli en galen månad...



Tower Bridge



MAMMA MIA!



Hemgång, hoppbild. Men ingen av grabbarna vet vad 1,2,3 är eftersom en ska hoppa,en är i luften och en landar.. suck.. hahaha!



Våra första drinkar! Alla är egna påhitt;) Min är den gröna! Med bl.a. äpplejuice, lime, vodka och melonlikör.. blev riktigt gott faktiskt :)



Vet inte varför den är på sidan, roterade de.. Aja skitsamma! Jag gör en "Sex on the Beach" iaf!


Nu ska jag snart skypa med Anders! Hoppas att det funkar någorlunda!

Puss

Kommentarer

  • Anders säger:

    Haha "blandade resultat"...



    Det var trevligt att prata med dig. Fortsätt ha kul!



    Puss

    2011-03-28 | 19:31:45
  • cecilia säger:

    hej gumman

    det verkar som om det blir high life over there:)

    här kom det galet mycket snö i går söndag, typ 1 decimeter, men det mesta är borta nu, tack o lov, hoppas att det var sista vinterrycket och att våren kan komma igång på allvar nu, du verkar ju redan ha vår, puss o kram mamma

    2011-03-28 | 19:43:35
  • cecilia säger:

    hej gumman

    det verkar som om det är high life over there, här kom det galet mycket snö igår söndag, typ 1 decimeter, men det mesta är borta nu, hoppas att det var sista rycket innan våren kommer igång på allvar, men det verkar ju som om du har vår ialla fall, var rädd om dig, puss o kram mamma

    2011-03-28 | 19:47:41
  • Bittan säger:

    Hej!!



    Verkar som att du har skoj!!



    Kram så ses vi på heden om ett tag :).

    Skriver till dig om jag flyttar innan du kommer hem.

    2011-03-30 | 08:41:31

Kommentera inlägget här: