lindabergh

Sol sol sol sol

Kategori: Allmänt

Hej där hemma :)

London för tillfället är underbart! Varmt och soligt, är barbent för andra dagen i rad :)

I skolan denna veckan har vi haft Gin, Tequila och Rom lektioner + provsmakning. Lärt oss att göra olika lager, för allt väger olika beroende på sockerthalt, alkoholhalt osv. Drinkar, freepouring, flairing utomhus i en park i närheten i det fina vädret! Så fullt upp och sjukt kul!!

Vi har också praktiserat bakom baren i onsdags visades Chelsea-ManUtd så det blev en del öl om man säger så, det mest avancerade jag gjorde var Gin&Tonic haha. Men fick massa beröm så det var riktigt roligt :) Hann lära mig kassan också!
I onsdags kväll efter att jag jobbat till 8.30 så var jag ute med några gamla barskoleelever, hade riktigt roligt. Var på Oxygen och Rubyblue. Kom hem runt 4 snåret sådär,så var lite trött i skolan dagen efter ;)
I torsdags på lektionen så drack Robert "Lillen" upp 2 Champagneglas med sprit (som vi hade gjort i olika lager), Tequilashotsen som blev över och drinkarna vi gjorde. Sen så var han rätt full om man säger så, hahahaha. Bilder och filmer på detta finns! På kvällen när jag varit barnvakt (åt den minst sagt alkoholpåverkade Lillen) och gick och la mig tidigt så kom dom hem några timmar senare så var det Skåne som var showen, han mådde "lite" illa sådär så inte mkt sömn den natten heller.

I fredags så tog jag och Robin en långpromenad i det fina vädret innan skolan, längs floden igen. Lillen och Skåne var så bakis att det inte var sant haha. Skadeglädje är den enda sanna glädjen, right? Efter skolan så köpte jag lite nödvändiga saker, tog det lugnt, fixade mig och ställde mig sen bakom baren. Fick göra lite mer avancerade saker och hade jättekul, fick återigen beröm så himla roligt. Blev sent igen eftersom jag jobbade stängning, till halv 2. Idag blir det lugnt 3 nätter med för lite sömn...

Idag har jag, Skåne och Lillen varit på Oxford Street (köpte inget) Marble Arch och solat i Hyde Park. Så lite sightseeing har det hunnits med också, men vi har alla varit i London innan och sett det mesta så tror inte att vi gör så mkt sightseeing denna månaden om jag ska vara ärlig, och då har man fler tillfällen att komma tillbaka;)?



Drinkplugg



Vet att den är sned, men ingen av dem kommer ihåg detta... ;)



Lillen, en bild säger mer än 1000 ord...



Lillen + Skåne @ Marble Arch



Fantastiskt väder i Hyde Park, London Eye i bakgrunden.



Lillen ville vara modell...

Nu ska vi dra och käka på Roxy (vem är förvånad?)

Puss!

Camden

Kategori: Allmänt

Hejhej

Här kommer en snabb update, skrev nyss ett inlägg som försvann. Kul.

I lördags chillade jag på rummet, hängde inte med ut. Var trött och hade ont i magen så jag käkade choklad och kollade på Big Brother istället..

I söndags var grabbarna sega (undrar varför :P) så jag käkade frukost på Starbucks, drack kaffe och pluggade lite drinkar. På eftermiddagen hängde vi i Camden, gick på marknader käkade mat osv. Var riktigt fint och massa kul att se (glömde tyvärr kameran...) på kvällen blev det en lugn middag på Roxy innan vi la oss tidigt.

I måndags tog jag, Robin och Anton en promenad längs floden innan vi hade lektion (vi är där mellan 12-16) vi freepourade/flairade lite, gjorde några drinkar och gick igenom hur man förbereder inför öppning/stängning för vi ska börja praktisera denna veckan :) Jag jobbar eftermiddag onsdag och kväll fredag! Alla har fått lika många timmar fast olika dagar och "skift". På kvällen hände verkligen ingenting, vi chillade, Skåne och Robert var på gymmet (dom har köpt en månads svindyrt gymkort). Man orkar inte hålla igång precis hela tiden så det var skönt att bara vara.

Idag har det varit tråkväder, jag och Robin drack kaffe på Starbucks och förhörde varandra på drinkarna vi gjort och lite så.. I baren så gick vi igenom Bar-Setup (igen, bra med repetiton) lite öl (hälla ordentligt, vilka sorter som är vanligast osv.) samma med vin (rött, vitt, rosé) fast lektionerna om dessa ska vi ha nästa vecka så det var mer vad som fanns liksom. Sen var det lite om gästpsykologi diskutera hur man ska hantera olika situationer. Och lite drinkar såklart ;)


Idag på lektionen:
Jag: Skåne, vad är det i en Kamikaze?
Skåne- Eeeh lime typ *allmänt skratt*
Jag: I en Moscow Mule då?
Skåne: Vodka *asg*
Robert: BRA SKÅÅNE!
Jag: Robert, vad är det i en Long Island Ice Tea då?
Robert: SPRIT!!! *alla bryter ihop av skratt*

Hahahahaah barskolan går framåt...

Puss

Floxx

Kategori: Allmänt

Hejhej :)


Hoppas ni mår bra och att det är lite vår hemma! Enligt min mobil så har vi 18 grader just nu! Har haft det värre ;)

Igår i "skolan" så körde vi lite free-pouring (vi skulle nu försöka hälla ur två flaskor samtidigt, lättare sagt än gjort) , flair (snurra flaskor, jag suger nått så fruktansvärt!!!) och hade likörprovning 40 stycken blev det sammanlagt, sockerkicken enorm. Dave (läraren) kan ordet sliskigt och det kan beskriva vår eftermiddag *skratt*!

Igår gjorde vi tacos till middag alla 5, de hade inte alla ingredienser som hemma så det smakade lite underligt men jag tyckte att det funkade ändå! Sen tog vi en power-nap efter att jag och Robert skrattat halvt ihjäl oss åt Big Brothers skräcknatt!

Sen blev det fix innan vi drog ut. Vi började såklart på Roxy, det var releaseparty där för ngn internet sida som heter Floxx, vi fattade inte riktigt hur det funkade men det var typ dating av ngt slag. Drinkarna är i det närmsta gratis för oss då vi har rabatt (vi betalar 1,5 eller 3 pund beroende på drink)
Sen skulle vi dra vidare men vi hade ingen aning om vart vi skulle så efter att vi irrat omkring, tagit fel buss och taxi hem igen så blev det lite avslagen stämning på en annars grym kväll!

Det bor en australiensisk tjej i vårt rum och hon satte sitt alarm tidigt och snoozade i typ 2 timmar. Tack för den liksom. Ska nog ta en nap snart är riktigt trött!

Idag var jag och Robin på Oxford Street och shoppade, hittade några fina plagg :) Behövde lite svart (när vi ska jobba på Roxy så är det helsvart tröja som gäller, och jag hade bara med mig en med lite längre ärm, tur att H&M finns här med hihi) Topshop och Primark fick också besök av oss och jag fick med mig påsar hem haha!

Nu ska jag snart skypa med Anders, sen sova en stund och se vad kvällen för med sig!

Ta hand om er!

Puss



Floxx!



Jag (som ser asfet ut), Skåne(Christoffer), Robin och Anton på Roxy!



Dave gjorde en drink till mig, notera att han tände eld på passionsfrukten. Coolt och gott :)



Bromance i taxin! :D